Kan ik de betaaldatum zelf kiezen?

Volgen

Opmerkingen

5 opmerkingen

 • Avatar
  Okke Hoogland

  Het is echt een missed,dat de betaaldatum niet door de betaler kan ingevuld worden. In het geval van een belasting van de overheid, welke perfect op de hoogte is van de financiele situatie van veel inwoners vind ik er over!

  0
  Acties voor opmerkingen Permalink
 • Avatar
  Marc Vandevelde

  Pom voor de eerste keer geprobeerd maar zal de laatste keer zijn! Ik scande de betaling voor de onroerende voorheffing (geen klein bedrag). Hoewel ik twee maanden tijd heb om te betalen is het bedrag direct van de rekening.  Er wordt geen rekening gehouden met de vervaldag van de factuur. Met het resultaat dat mijn rekening negatief staat en dat kost mij veel intresten. Een streep door mijn rekening.

  0
  Acties voor opmerkingen Permalink
 • Avatar
  POM

  Dag Okke en Marc, bij de Vlaamse Belastingdienst kan je momenteel inderdaad via POM de betaaldatum nog niet zelf kiezen. Dit zal op korte termijn echter wel mogelijk worden. We zijn hiervoor in gesprek met de overheid. 

  -1
  Acties voor opmerkingen Permalink
 • Avatar
  D'hoore Firmin

  Ik vind het ook niet kunnen dat betaaldatum niet kan aangepast worden!! Ik lees dat dit op korte termijn wel zal kunnen...en dat jullie al één jaar in gesprek zijn met de overheid daaromtrent...

  0
  Acties voor opmerkingen Permalink
 • Avatar
  POM

  Hi Firmin
  Momenteel hebben wij de nodige ontwikkeling gedaan om het via Bancontact mogelijk te maken om te betalen op vervaldag.
  Onze klanten hebben de mogelijkheid deze betaalmethode te activeren, maar dit kunnen wij jammer genoeg niet voor hen beslissen. Het blijft momenteel dus wachten tot zij deze betaalmethode beslissen te activeren.

  0
  Acties voor opmerkingen Permalink

U moet u aanmelden om een opmerking te plaatsen.